Ае аверчета мои, а някой да ми обясни как трябва да се регулират фаровете, и по точно от къде, тва за хоризонтално, вертикално и т.н. И в крайна сметка вътрешните фарове за дългите ли са или нещо друго?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Реглаж на светлини!
Collapse
X
-
Е да де, ама като се пробвах да регулирам дългите снощи, те се движат само в ляво и в дясно от едни врътки точно под пласмасовите капаци, за вертикално знаеш ли от къде се регулират?
Comment
-
Първоначално публикувано от leshoiadЕ да де, ама като се пробвах да регулирам дългите снощи, те се движат само в ляво и в дясно от едни врътки точно под пласмасовите капаци, за вертикално знаеш ли от къде се регулират?и много фнимавай, че привъртат и после няма регулиране.
Владиии, тва ти там копчи не е за регулиране, а като качиш некой като Насо отзад и ти светнат в небето да може да си ги оправиш. Но при тебе с тия 2 места е излижно, така че незнамAudi A6 & Alfa GTV
Comment
-
Първоначално публикувано от sharkyПървоначално публикувано от leshoiadЕ да де, ама като се пробвах да регулирам дългите снощи, те се движат само в ляво и в дясно от едни врътки точно под пласмасовите капаци, за вертикално знаеш ли от къде се регулират?и много фнимавай, че привъртат и после няма регулиране.
Владиии, тва ти там копчи не е за регулиране, а като качиш некой като Насо отзад и ти светнат в небето да може да си ги оправиш. Но при тебе с тия 2 места е излижно, така че незнамFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от sharkyШото баце освен да си ги качи на главата незнам къде другаде ше мое, то мойта верно че багажник няма ма неговата и задни седалки нямаFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Мацките ги мани, в тая кола им се е**ва майката, като седне некоя зад мене и както съм си дръпнал седалката до края още тогава си качва краката на главата, постоянно си чупат ноктите по ключалките докато се опитват да си отворат, тва е анти кола! една ми откачи огледалото вътре един път, бахти тестотията
Абе ти разбра ли кво да направиш да си регулираш фаровете всъщност?Audi A6 & Alfa GTV
Comment
-
Първоначално публикувано от sharkyМацките ги мани, в тая кола им се е**ва майката, като седне некоя зад мене и както съм си дръпнал седалката до края още тогава си качва краката на главата, постоянно си чупат ноктите по ключалките докато се опитват да си отворат, тва е анти кола! една ми откачи огледалото вътре един път, бахти тестотията
Абе ти разбра ли кво да направиш да си регулираш фаровете всъщност?2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Да разбрах, от врътките горе, а ма май моите са превътяли и за това направо рефлектора мръднах, но проблема май не е от рефлектора ами от самите лампички, моите са 55 вата а ми се струва че трябва да са повече, някой може ли да каже оригинално колко вата трябва да са на дългите?
Comment
Comment